Húsvéti DIY

Sziasztok!

Holnap átlépünk az áprilisba, (remélem már mindenkinek megvan a maga kis csínye) ami azt jelenti, hogy egyre közelebb van a húsvét! Bár ez nem követel meg magának akkora felhajtást, mint a karácsony, mégis úgy hiszem, hogy sok olyan ember van, aki szívesen szórakozik el a különböző saját készítésű dekorációk próbálgatásával. A mai bejegyzésben összegyűjtöttem nektek néhány ötletet, amivel színesebbé, mókásabbá tehetitek az ünnepet.
Mivel DIY téren eléggé szegényes a képzelőerőm, a képeken nem a saját ötleteim találhatóak. Az inspirációk a WeHeartIt nevű oldalról származnak, ahol rengeteg ezekhez hasonló dolgokat lehet találni.


Nekem a húsvétról egyből a tojások jutnak eszembe.. Minden évben befestjük őket, különböző színpompás festékekkel, de hogyan tudjuk feldobni őket?
Ha nem akartok boltban tojásfestéket vásárolni, az alábbi képen szuper ötleteket láthattok, hogy hogyan színezzétek be a kispajtásokat természetes módon. Ez egy kicsit drágább módszer, de mindenképpen szép eredményt érünk el vele.


Ennél a lehetőségnél egy szivárványos megoldást kapunk eredményként. Személy szerint nekem nagyon tetszenek, nem a megszokott hétköznapi hatást keltik. Ehhez nem kell más csak tojásfesték és egy zsebkendő.


 Ha ünnepről van szó máris elkezdünk agyalni a menün. Kétségtelenül fontos momentuma az evés a piros betűs napoknak, már csak azért is, mert ilyenkor együtt van a család.
Az amerikai palacsinta rajongói könnyedén elkészíthetik kedvenc édes reggelijüket tavasziasított formában.


Ebédkor a kaszinótojást sem kell a megszokott formában fogyasztanunk, könnyedén feldobhatjuk pár élénk színnel. Fontos, hogy az elkészítésnél ehető festéket alkalmazzunk!


Desszertként jöhet egy édes kelt tészta, méghozzá nyuszi formában, vagy egy fincsi muffin némi extrával felszerelve!




Ha pedig a fánkok szerelmesei vagyunk, nem kell csupán a farsangra hagyni kedvenc desszertünket. Egy kis kókuszreszelék, marcipán, valamiféle édes krém, koronázásul pedig egy Raffaello golyócska, és kész is a nyuszi-fánkunk.



Mindezek mellett még számtalan ötletet lehetne feldobni, a nyuszis körmöktől az origami csibékig. Az interneten számtalan inspirációt találni, csak alaposan körbe kell nézni. A mai bejegyzésbe ennyi fért bele, remélem, hogy elnyerte a tetszéseteket.
Ti mivel hangolódtok a húsvétra?
Puszi: Victoria Bloom

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Búcsúlevél, avagy üzenet a bloggereknek

Hogyan oltsd le a saját írásodat?

A kliséken túl