The Tea Break Award - A teaszünet díj

Sziasztok!
Büszkén jelenthetem be, hogy a Todos Los Días megkapta a legelső díját! Persze sokaknak biztosan természetes, hogy megjelölik őket egy-egy ilyen virtuális elismerésben, de nekem sokat jelent, mert ez által tudom, hogy ér is valamit az, hogy ennyit koptatom a billentyűzetet (hetente egyszer khm...khm). Hát nézzük is meg, milyen feladatokat tartogat számomra ez a díj.


Szabályok: 
1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.

2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.

3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.

4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.

5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.

+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

1. Köszönetnyilvánítás:
Maja, nem tudok elég hálás lenni a jelölésedért, és a kedves szavaidért. Tudom, hogy aktívan követed a blogomat, és rengetegszer kapok tőled visszajelzést, ami nagyon jól esik! Természetesen én is olvasom minden bejegyzésedet, de nem az adok-kapok rendszer miatt, hanem mert inspirál a laza stílusod, ami mindig kitűnik a sorok közül, és a novelláid is megnyerőek.

2. Idézet:





3. Kérdések:

1. Ki(k)nek az ismeretségét köszönheted a blogolásnak?
Hú. hát erre nehezen tudok csak válaszolni. Egy ember van, akivel ténylegesen tartom a kapcsolatot a másik blogom (Fault) révén, de hozzászólások szintjén több bloggerrel is „kommunikálok”. Talán Maja az egyik, akivel legtöbbször reflektálunk ilyen módon a másiknak.

2. Írd le három szóval azt a személyt, akivel a legutóbb beszéltél!
Mivel apának csak köszöntem, azt nem számítom beszélgetésnek, ezért: BFF, utálom, imádom. Szerintem ez mindent elmond. :D

3. Ha lenne rá lehetőséged, melyik kitalált karaktert keltenéd életre? 
Öhm....*nem tud választani Legolas, Kili, Fili, Bard és Aragorn közül*

4. Mit szoktál csinálni lefekvés előtt?
Hétköznap a tesómat boldogítom a szerintem vicces (tényleg vicces) beszólásaimmal, hétvégén pedig írok.

5. Melyik zeneszámmal jellemzi leginkább a blogodat, és miért?
Hát erre nem tudok választ adni. A Todos Los Días tematikáját nem igazán tudom beskatulyázni, de ha adhatok kitérő választ, akkor a Fault-hoz EZT a dalt tudnám leginkább csatolni. A címe és a szövege is példázza a főszereplőm jellemét, a mindig küzdő, céljai mellett kitartó lányt.

6. Mi az, amit csak akkor csinálsz, amikor már tényleg nagyon-nagyon-nagyon unatkozol?
Az igazat megvallva végzős révén nem nagyon szoktam unatkozni, de ha mégis elérkezik ez a pillanat, lehet, hogy nekiállok a matekházinak.

7. Világ körüli útra indulsz, de csak  öt dolgot, és két személyt vihetsz magaddal. Mikre, és kikre esik a választásod? Tegyük fel, hogy elkap egy csapat kannibál, akiktől csak akkor szabadulhatsz, ha odaadsz nekik négy dolgot, vagy egy embert. Mit teszel?
Maja honnan szedsz te ilyen kérdéseket? :D
Az öt dolog:
nagyon sok pénz - mivel abból bármit megvehetek, ami szükséges
egy spanyol szótár – a későbbiekben kiderül, miért
toll
egy rohadt vastag üres füzet – gondolom érthető miért
egy táska – hogy adjuk meg a hangulatát az utazásnak és legyen mibe pakolni

A két személy:
a legjobb barátnőm
Abraham Mateo-t meg összeszedjük útközben, ugye E?

Mivel a kannibálokat nem tudtuk lekaratézni, kénytelen vagyok nekik odaadni téged E....khm, azaz 4 dolgot: a szótárat, a tollamat, a füzetemet és a táskámat, hogy a pénz megmaradjon, és újravehessünk belőle mindent.

8. Egy barátod (khm, "barátod") titokban benevez az X-Faktorba. Megérkezik a levél, öt óra múlva jelenésed van a színpadon. Mit teszel?
Elmegyek, és reménykedem abban, hogy a jelenésemet nem adja le a TV, hogy csak a híres és befolyásos zsűri előtt égessem le magamat. Modern minnesängert játszva eléneklem nekik egy novellámat, hátha felfedeznek.


4. Az én kérdéseim:
1. Tervezel a jövőben valamit az írással? Ha igen, mire szeretnéd vinni vele?
2. Ha lehetne három kívánságod, mik lennének azok?
3. Eddigi bloggerséged során mi volt a legmeghatározóbb pillanat?
4. Mit tennél zombiapokalipszis során?
5. Ha belecsöppenhetnél egy általad kiválasztott fiktív történet világába, hová tennél utazást?
6. Ha tudnád, hogy már csak egy nap, és vége a világnak, hogyan töltenéd az utolsó napodat?
7. Mennyi időt fordítasz más bloggerek munkásságának követésére?
8. Kit tartasz a legnagyobb kortárs szerzőnek?


5. Jelöltjeim:
Éjsötét Krónikák – mert Janek el tudja érni, hogy órákon keresztül csak az ő írásait akarjam olvasni, és mert csekély üzengetésünk alatt nagyon jó benyomást keltett bennem
Point of virew – mert Kim nagyon közvetlen és szókimondó, ami szerintem remek tulajdonság
Írni akarok – mert Laura tapasztalata átadásával segíti a kezdő írókat, így mindenféle segítő könyvek nélkül kaphatnak/kaphatunk tőle tanácsokat

+1
Mindenkinek sok sikert kívánok az életben, és azt, hogy érje el a céljait. Remélem örültök a díjnak, de kívánom, hogy érjetek el ennél sokkal nagyobb érdemeket is!

Puszi: V. B.

Megjegyzések

  1. Szia:)
    Először is, köszönöm, hogy időt fordítottál a díjra, és kitöltötted, érdekes volt olvasni a válaszaidat. Nagyon tetszettek a kérdéseimre adott válaszaid, sokszor fel is nevettem rajtuk. Hm, ezt a kannibálos-világutazós hercehurcát jól megoldottad. Egyébként féltem is egy kicsit, hogy azzal majd senki sem tud mit kezdeni, mert tényleg semmilyen értelmes kérdés nem jutott eszembe, úgyhogy a végére bedobtam ezt a két "mi lenne ha" dolgot :D De nagyon kreatívan megoldottad őket, pláne ez a pénzes dolog tetszik... cseles, nagyon kis cseles :3 xd
    Puszi, Maja

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy meg tudtalak nevettetni. :D Szerintem nagyon jók voltak a kérdéseid, jó kis fantáziád van. ;)
      Puszi: V. B.

      Törlés
  2. Hűha, nagyon szépen köszönöm a díjat! Szuperül indult a reggelem.
    Ölel: Kim :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Búcsúlevél, avagy üzenet a bloggereknek

Hogyan oltsd le a saját írásodat?

A kliséken túl